Онлайн Уроци

vendor

 

Кои сме ние?

Здравейте, ние сме Онлайн Уроци - платформа, предлагаща онлайн интерактивно обучение в помощ към учебния материал на учениците от 7ми и 12ти клас.

Материалите

Основните теми, които сме разработили с помощта на водещи преподаватели от училища и университети, са по Математика, Български, Литература, Химия, Биология и Физика.

В допълнение, тъй като успеха на едно обучение се определя от степента на придобитите знания, разработихме тестове и задачи, извеждани на случаен принцип от голяма база данни с въпроси. Така децата и техните родители, по всяко време ще могат да проверят степента на усвоените знания.

Достъпността

В забързания свят, ние ценим времето, както на радителите, така и на децата. За това обучението ни е онлайн достъпно 24/7/365. Така родителите няма да се притесняват как ще съвместяват работата си с воденето на децата по школи и частни преподаватели. Децата на свой ред ще са спокойни, че ако нещо не са разбрали в училище, по всяко време могат да влязат в сайта ни и да видят материала по темата.

Цената

По-голямата част от материалите ни са платени, но плащането е еднократно, след което достъпа е за цялата учебна година. Също така за улеснение можете да заплатите материалите чрез  ePay.bg или през офисите на EasyPay.

Може да видите Демо материалите тук

 

 

Онлайн Уроци ЕООД
ул. Вършец
1517 София
Bulgaria

Защита на личните данни

Потребителите се уведомяват, че "Онлайн Уроци" ЕООД е администратор на лични данни по смисъла на Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД). Съгласно Закона за защита на личните данни, потребителят има право на достъп до собствените си лични данни, които е предоставил и са станали известни на Онлайн Уроци ЕООД, както и на поправка на тези лични данни. Създавайки поръчка в сайта onlineuroci.bg за продукт потребителите изрично се съгласяват предоставените от тях лични данни да бъдат обработвани от "Онлайн Уроци"  ЕООД по електронен път при поръчани стоки и при необходимост от помощ от служител на фирмата.